window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-V8TGYRSXH5');
Jobba med oss
En arbetsplats med ordning och reda

En stolthet för hantverket

På Arena Tak finns många duktiga hantverkare. Stoltheten av att ha genomfört ett projekt till en nöjd kund lyser igenom hos våra kollegor. Vi har en ambition av att hela tiden vidareutveckla oss själva. Arena Tak är ett ständigt växande bolag och vi tar kontinuerligt emot nya spännande uppdrag med hög komplexitet.
  • Ordning och reda
  • Spännande projekt
  • Schysst arbetsgivare
Stolthet för hantverk tätskikt
Group 42
Tätskiktsmontör

Jobbet som tätskiktsmontör är varierande med många olika typer av arbetsmoment, material och tekniker. Det är ett arbete som kräver precision och kunskap. Jobbet är ofta varierande och dynamiskt med frihet under ansvar.

Group 48
Plåtslagare

Är du plåtslagare vet du att inget är omöjligt. Varje jobb är ett hantverk som kräver noggrannhet och stolthet av den som utför det. Inget projekt är något annat likt och det är alltid höga krav på estetik och funktion.

 

 

Är du intresserad av att bli en del av oss?

 

Är du redo att ta nästa kliv?

Att vara schysst

För oss är det viktigt att vara en god arbetsgivare. Vi ser till så att våra anställda har schyssta villkor, rätt ersättning och en bra arbetsmiljö att utvecklas inom. Fokuset ligger på att leverera projekt med god kvalitet och en hög kundnöjdhet. Utan våra medarbetares specialistkunskap är detta inte möjligt. Nyckeln är därför att fortsätta utöka vår kompetens internt och växa organiskt.

 
  • Schyssta villkor
  • Rätt ersättning
  • Bra arbetsmiljö

Ett jobb på höga höjder

Jobbet som plåtslagare är varierande och kräver att man tänker till ofta. Du lär dig alltid något nytt oavsett hur länge du har haft jobbet. Robin tipsar om att man kan gå som traditionell lärling för att lära sig yrket. Det är ett snabbt och lärorikt medel för att bli plåtslagare. Det som är extra roligt med yrket är att man ser vad man har skapat, det är en speciell känsla. 

Ansök idag

Vi söker alltid tätskiktsmontörer och plåtslagare. Är du servicemedveten och driven? Skicka din ansökan till: info@arenatak.se

Vi vill att du har:

  • B-körkort
  • Några års erfarenhet
  • Lätt för att samarbeta
  • God fysik eftersom tunga lyft förekommer

Värdegrund

Vår värdegrund är viktig för oss då den går in i hur vi beter oss mot varandra, hur vi vårdar våra kundrelationer och samarbetsrelationer. 

Respekt för våra affärspartners, medarbetare, miljön och samhället i stort är en central och kompromisslös del i vårt DNA.

Trovärdighet

Vårt rykte som trovärdiga, ärliga och transparenta är vår viktigaste tillgång och konkurrensfördel.

Sportslighet

Vi väljer den långsiktigt bästa vägen och agerar rakryggat, ödmjukt och med god integritet.

Passion

Vårt hjärta för att möjliggöra långsiktigt hållbar tillväxt och utveckling förenar oss med andra som delar vår vision.

Professionalism

Med professionalism generera ett exceptionellt kundvärde.

Vårt uppdrag
Genom att samla rätt kompetenser, utgå från kundbehovet och ha ett högt fokus på kvalitet, hjälper Teqt företag med trygga helhetslösningar inom tak
Lediga tjänster
Plåtslagare

Vi söker dig som brinner för plåtslageriyrket. Som är noggrann och självgående. Du ska vara en lagspelare och kunna arbeta både själv och i team. 

Tätskiktsmontör

Vi söker dig som är passionerad för tätskikt. Du ska vara erfaren och arbeta med precision. Du behöver kunna samarbeta och arbeta självgående. 

Känner du dig spontan?

Det kan vi också vara

Vi är en del av Teqt

Teqt är en grupp med entreprenörer specialiserade på tak. Det kompletta erbjudandet består av plåt- och tätskiktsentreprenad inom renovering, service, nybyggnation, plåtarbeten, tätskikt samt smide. Gruppen har gedigen kunskap och lång erfarenhet av branschen.