window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-V8TGYRSXH5');
Våra tjänster

Täcker ditt tak

Genom ett brett utbud av kompetens och tjänster säkrar vi hela takentreprenaden. Uppdragen sträcker sig från renovering till nybyggnation, enkla projekt såväl som komplexa byggen. Våra hantverkare är specialister på tätskikt och plåt och med god projektledning tar vi era projekt i mål. Med ordning och reda som trygghet. 

Service

För att tillgodose försäkringskrav och arbetsmiljö krävs löpande besiktningar och underhållsplaner. Vi har ett brett utbud av tjänster för att stötta detta. För att nämna några exempel arbetar vi med besiktningar, underhåll, taksäkerhet, snöskottning & reparationer. Vår bredd gör att vi kan ta stora som små projekt.

 

Renovering

I Norden kan vi ha tuffa väderförhållanden vilket sliter på taken och livslängden varierar mellan 5 och 50 år beroende på typ av tak. Vi utför renovering av alla vanligen förekommande tak. Vid renovering lägger man ofta om taken.

Tätskikt

Vi har lång erfarenhet av låglutande tak, terrasser, bjälklag och P-däck. Genom det kan vi erbjuda totallösningar med hög kvalitet. Vår gedigna erfarenhet gör också att vi kan lösa komplexa projekt utifrån kundens totala behov. Olika typer av tätskikt är inte ett problem, vi hanterar alla de vanligt förekommande tätskikten så som bitumentätskikt typ papp SBS / APP eller syntetiska tätskikt med  takduk av PVC eller TPO.

Nyproduktion

Vi har en gedigen erfarenhet av takläggning och utför många olika sorters takomläggningar. Några vanliga exempel kan vara takpapp, plåttak, tegel/betongtak eller sedumtak. Genom den bredd vi i gruppen har finns även möjlighet att lösa de mest komplexa projekten. Som exempel erbjuder vi även lösningar inom solceller, soltak, kyltak, takterrasser eller pooltak.

 

Plåt

Genom våra plåtexperter har vi möjlighet att utföra alla förekommande plåtslageriarbeten. I våra egna verkstäder förbereds den plåt som sedan falsas på tak, blir ventilationstrummor eller konstverk. Läs mer om plåtarbete här

 

Gröna tak

Gröna taksystem har flera goda miljöeffekter på både stad och människor. Vi erbjuder tak med sedum, biotoptak och torrängar men även tätskikt med beläggning av luftförbättrande ytbeläggningar. Läs mer om gröna tak här.

 

Pooler

Vi har tätskiktslösningar för såväl inomhus- som utomhuspooler. För den stora badanläggningen såväl som din alldeles egna horisontpool. Det är bara fantasin som sätter gränser.

 

Solceller

Vi erbjuder kompletta anläggningar av solceller, soltak, integrerade solceller, energilagring och laddboxar. Vi har även bra lösningar för finansiering med Grönt Bolån. Läs mer om solceller här.

 

Vi är en del av Teqt

Teqt är en grupp med entreprenörer specialiserade på tak. Det kompletta erbjudandet består av plåt- och tätskiktsentreprenad inom renovering, service, nybyggnation, plåtarbeten, tätskikt samt smide. Gruppen har gedigen kunskap och lång erfarenhet av branschen.