window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-V8TGYRSXH5');
Om Arena Tak

Trygga och stabila tak

Ett tak ska tåla väder och vind av olika slag. Det är därför viktigt att materialval är av bra kvalitet med lång livslängd – allt för att säkra kvalitet och hållbarhet. Vi arbetar kontinuerligt för att vidareutveckla vår kompetens och utbyter kunskap med våra kollegor för att genomföra ännu bättre projekt. 

 

Ordning och reda

Hög kundnöjdhet är viktigt och för att få det realiserar vi våra jobb med ordning och reda som ledord. För att driva våra projekt framåt lägger vi en stor vikt vid projektledning och låter våra hantverkare göra det de är bäst på: skapa säkra tak. Vårt mål är att tillsammans med andra Teqt-bolag driva en förändring i branschen. Det gör vi, tillsammans. 

Vi finns i Mälardalen

Med oss får ni en komplett takleverantör. Vårt kontor och lager finns i Vällingby men vi är verksamma över hela Mälardalen.

Vår filosofi
Hos Arena Tak tror vi på att göra saker rätt från början. Det innebär att vi lägger stor vikt vid ordning och reda i alla våra projekt.

Hög kundnöjdhet
Vi strävar efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Det är därför vi kontinuerligt mäter och följer upp vår kundnöjdhet.

Vilka vi är
Arena Tak är mer än bara ett företag; vi är ett team av passionerade och kompetenta individer som älskar det vi gör.

Team och kompetens
Vårt team består av certifierade takläggare, erfarna projektledare och kundtjänstmedarbetare som alla delar samma mål: att leverera de bästa taklösningarna på marknaden.

Trygga och stabila tak

Säkrar framtidens tak

En stor del av vårt arbete handlar om att renovera gamla tak och byggnader. Vi ser till så att Sveriges tak är säkra med rätt kvalitet och hållbarhet.

Vår bakgrund

Arena Tak är grundat av de tre syskonen Ann, Dick och Tom. Redan 1983-84 började syskonen sommarjobba inom familjeföretaget som föräldrarna hade med fokus på just tak. Efter gymnasiet började bröderna arbeta heltid i företaget medan Ann till en start arbetade halvtid. 2007 sålde de företaget och ville testa något nytt. Alla tre syskonen gick åt olika håll men höll sig inom byggbranschen med fokus på tak.

 

10 år efter försäljningen valde Ann, Dick och Tom att återigen arbeta ihop och startade då Arena Tak. Januari 2017 drog de igång och Arena Tak har fått bevisa på marknaden att man är en partner att räkna med. Fokus har varit på att göra rätt leveranser, upprätthålla kvalitet och att ligga på rätt prisnivå så att kunderna kommer åter.

 

Nu tar Arena Tak nästa kliv i tillväxtresan och är med och formar gruppen Teqt. Detta skapar både motivation och ytterligare driv för att nå nya höjder. Med driv, vilja och kunskap kan man komma långt. 

Kvalitetspolicy

Med vår heltäckande service inom takentreprenader är vår ambition att vara ett föredöme på de marknader där vi finns. Vi arbetar för att ständigt förbättra verksamheten genom erfarenhetsåterföring, avvikelsehantering samt regelbundna revisioner.

Miljöpolicy

Vi efterlever miljölagstiftning samt myndigheters krav och föreskrifter på miljöområdet samt arbetar med att ständigt förbättra verksamheten med avseende på dess miljöaspekter. Materialval, arbetsmetoder och resurser med minsta möjliga miljöbelastning ska användas.

Arbetsmiljöpolicy

På Arena tak visar vi respekt och förståelse för våra olika personligheter, behov och arbetssätt och ser olikheterna som en tillgång i arbetet. Hos oss är arbetsmiljö en naturlig del i vardagsarbetet och arbetsmiljöaspekter beaktas i alla beslut som fattas. 

Vi arbetar enligt dessa garantier och certifieringar

Vi är en del av Teqt

Teqt är en grupp med entreprenörer specialiserade på tak. Det kompletta erbjudandet består av plåt- och tätskiktsentreprenad inom renovering, service, nybyggnation, plåtarbeten, tätskikt samt smide. Gruppen har gedigen kunskap och lång erfarenhet av branschen.