window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-V8TGYRSXH5');
Om Teqt Group
Med målet att bli Sveriges ledande aktör inom plåt- och tätskiktsentreprenad

Fokus på människan

I vår vardag möter vi medarbetare, kunder och samarbetspartners där varje individ är viktig för oss. Teqt arbetar som en enhet och genom att samla olika bolags kunskap och expertis på en plats blir vi en stor grupp av specialister på tak. Vi kan därför vara nytänkande och skapa den taklösning som passar bäst för kunden och slutanvändaren. Som kund hos ett Teqt-bolag innebär det att du har tillgång till expertis över stora delar av Sverige. Vår familj ökar kontinuerligt genom att fler bolag blir en del av oss.

Takläggare

Vi vakar över ert tak

Vi vet vad som krävs av ett tak och hur krävande miljön som taket ska stå emot kan vara. Kvalitet och precision är ledord för oss och vi vidareutvecklar våra kompetenser ständigt och ligger i framkant i branschen. Så att du kan känna dig trygg med det som skyddar dig mot världen utanför. Vår vision är att skapa ledande taklösningar för nästa generations samhälle.

 
 

Varför Teqt (text ska uppdateras)

 Text kommer när film Varför Teqt är på plats. 

Värdegrund

Vår värdegrund är viktig för oss då den definierar hur vi beter oss mot varandra, hur vi vårdar våra kundrelationer och samarbetsrelationer. Värdegrunden är något som alla bolag inom Teqt delar och arbetar efter.

Respekt för våra affärspartners, medarbetare, miljön och samhället i stort är en central och kompromisslös del i vårt DNA.

Trovärdighet

Vårt rykte som trovärdiga, ärliga och transparenta är vår viktigaste tillgång och konkurrensfördel.

Sportslighet

Vi väljer den långsiktigt bästa vägen och agerar rakryggat, ödmjukt och med god integritet.

Passion

Vårt hjärta för att möjliggöra långsiktigt hållbar tillväxt och utveckling förenar oss med andra som delar vår vision.

Professionalism

Med professionalism generera ett exceptionellt kundvärde.

Teqts vision

Vi skapar taklösningar för nästa generations samhälle

Vår modell

Vi tror att beslut fattas bäst lokalt, med närhet till kunder och marknad. Vår affärsmodell syftar därför till att ge stora möjligheter för entreprenörskap och beslutsfattande på den lokala orten, samtidigt som styrkorna i en större grupp står till förfogande.

Vårt uppdrag

Genom att samla rätt kompetenser, utgå från kundbehovet och med ett högt fokus på kvalitet, hjälper Teqt företag med trygga helhetslösningar inom tak och andra tätskiktsentreprenader.

Vi är en del av Teqt

Teqt är en grupp med entreprenörer specialiserade på tak. Det kompletta erbjudandet består av plåt- och tätskiktsentreprenad inom renovering, service, nybyggnation, plåtarbeten, tätskikt samt smide. Gruppen har gedigen kunskap och lång erfarenhet av branschen.